Magazín kulturního dění v Praze a okolí

Festival delikátních chutí – jaro 2019

Festival delikátních chutí – jaro 2019
Festival delikátních chutí – jaro 2019
01.03.2019 16:51 | redakce ZaKulturou.cz

Festival delikátních chutí, které vás rozjaří!

V sobotu 23. 3. 2019 opět zaplní Novoměstskou radnici a její okolí tradiční i netradiční pokrmy z různých koutů světa. Festival delikátních chutí vstupuje už do své páté sezony a v duchu očekávání jara bude tentokrát hodně čerstvě a svěže laděný. Přijďte po zimě dočerpat energii, pochutnat si a při troše štěstí užít i první gastronomické chvilky pod širým nebem.

Ředitel Novoměstské radnice Albert Kubišta k festivalu říká: “Po zimě se otvírá věž Novoměstské radnice i streetfoodová sezona. Začátek jara si u nás můžete užít jak v historických interiérech, tak na sluníčku na nádvoří nebo v přilehlé části parku na Karlově náměstí. Kombinace krásného prostoru, jarního vzduchu a dobrého jídla je právě to, co dělá z Festivalu delikátních chutí oblíbený otvírák sezony.”

Na co konkrétně se můžete tentokrát těšit přibližuje produkční festivalu Jitka Palusková: „Mezi bezmála třemi desítkami kulinářů najdete oblíbené stálice i řadu novinek jako havajské poke, vitamíny nadopované Buddha bowls z Bali, čínské dim sum knedlíčky, speciality z avokáda, kozí a ovčí produkty z české farmy, čerstvé mořské plody z pobřeží Chorvatska, pořádný dřevem navoněný kus masa z grilu a tak dále a tak dále, co se do vás vejde… zasypeme to hromadou prvních jarních bylinek, zapijeme výběrovou kávou, svěžím vínem nebo řemeslným pivním speciálem a nakonec si dáme i nějakou tu sladkou tečku.“

 

Vstup zdarma

Kdy: 23. 3. 2019 od 10:00 – 18:00 hod

Kde: Novoměstská radnice, Karlovo náměstí 1/23, 120 00 Praha 2



Přidej komentář