Magazín kulturního dění v Praze a okolí

Praha Anděl Pétanque Open 2015

Praha Anděl Pétanque Open 2015
Praha Anděl Pétanque Open 2015
15.06.2015 13:04 | redakce ZaKulturou.cz

Podruhé v České republice pořádá agentura ChrisFromParis (pořadatel akcí Run-Up běh do schodů, Čokoladová Show, …) turnaj v pétanque a to v rozmezí 20. a 25. června.  Akce se koná na pěší zóně Anděl, naproti vchodu do metra.

Partner agentury zařídí montáž 2 hřišť. Konstrukce hřiště je montována ze dřeva a naplněna směsí písku a kamínků. Obě hrací plochy budou postaveny tak, aby se písek nedostal na náměstí. Velikost hřiště činí 2,5 x 13m a výška 16cm.

V okolí hřišť bude uspořádán malý trh s prodejem francouzských vín, palačinek, sýru i kosmetiky. Na místě budou přítomny také atrakce pro děti. Všichni účastnici Praha Anděl Pétanque Open 2015 mají možnost vyhrát na víkend pěkný ceny.

Každý hrací den bude rozdělen do dvou částí: v rozmezí od 10:00 do 17:00 budou hřiště určena pro rekreační utkání. Po zaplacení kauce dostanou hráči petanquové koule a budou moci hrát jednu hodinu. Pronájem hrací plochy bude zdarma. Nebude-li hrací plocha rezervována na další hodinu, budou moci hráči pokračovat ve hře.

Každý večer uspořádají organizátoři od 17:00 do 20:00 turnaj. Pro účast se stačí zapsat na registračním místě. Cena zápisného je 50 Kč za hráče. V závislosti na množství zapsaných hráčů bude turnaj uspořádán ve formě: 1 proti 1, 2 proti 2 (každý z hráčů bude mít 3 koule) nebo 3 proti 3 (každý z hráčů bude mít 2 koule).

K dispozici hráčům a návštěvníkům bude proškolený personál, který se bude starat o úpravu povrchu hracích ploch a bude nápomocen při vysvětlení pravidel.

Otevírací doba:

10h00 – otevření – volná hra

17h00 – začátek turnaje

20h30 – uzavření hracích ploch

Agentura ChrisFromParis se zároveň chce zasadit o zorganizování turnaje pro děti, pro partnery, tělesně postižené… Naším záměrem je ukázat, že pétanque mohou hrát všichni. Na úvod Praha Anděl Pétanque Open 2015 bychom také chtěli uspořádat turnaj pro novináře a pozvat VIP hosty.



Tagy: Anděl, Pétanque, Pétanque Open, Praha


Přidej komentář