Koncert Celestial Ground
Magazín kulturního dění v Praze a okolí 
Rakouský ples

READY KIRKEN v Kbelích

kirken
READY KIRKEN
10.11.2009 19:03 | special guest ZLATÝ VOČI
13. 11. 2009 od 20.30h Lidový dům Kbely
Populární pardubická kapela vznikla počátkem roku 1996, v roce 2001 již podepisuje smlouvu s vydavatelstvím Universal Music a nasazuje velmi úspěšný singl „Zejtra mám“ s nímž objíždí první rádiové tour. Pak již následuje více jak 150 živých koncertů a další ocenění jako například zlaté album „Čekal jsem víc“ za 10tis prodaných nosičů. Po odchodu Michala Hrůzy se kapela na nějaký čas zavírá ve zkušebně, aby zhruba po dvou měsících opět začala koncertovat a připravovat materiál na nové album.


V témže roce se stala píseň 1+1 z alba Čekal jem víc nejhranější písní v českém éteru a dostala cenu Anděl 2006.
V roce 2007 kapela vydává u společnoti EMI album SvětyReadyKirken a natáčí dva videoklipy Život je výlet a Není to tak zlé. Píseň Není to tak zlé se několik týdn drží v první pětce hitparády Evropy 2 a televize Óčko.


V roce 2008 a 2009 kapela odehrála zhruba 150 koncertů čítajících i první akustické turné kapely a připravuje materiál na nové album, které vyjde na jaře 2010. Již v roce 2009 k prvnímu singlu z připravovaného alba točí netradiční videoklip k písni Mladý důchodce pod režií Davida Beránka. Tento singl si již odbyl i svou premiéru na rádiu Evropa 2.


Současná sestava: Diskografie:
Zdeněk Ceral 2001 Vlny
Ondřej Herold 2002 Čekal jsem víc
Roman Sklenář 2004 Krasohled
Michal Mráz 2006 Asi se něco děje
2006 12 Nej
2007 Světy


http://www.ready-kirken.cz/


Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream www.ticketstream.cz či si je můžete rezervovat na místě: Lidový dům, Toužimská 244, Praha 9-Kbely tel.: 286 850 853 Mediálním partnerem koncertu: rádio BEAT

Přidej komentář