Magazín kulturního dění v Praze a okolí

Oslavte Světový den vody aneb Fronta na záchod 2014

Světový den vody
UNICEF / Světový den vody - Fronta na záchod 2014
19.03.2014 18:07 | redakce ZaKulturou.cz

Fronta na záchod 2014

sobota 22. března od 10 do 18 hodin

dolní část Václavského náměstí v Praze

akce je vhodná pro rodiny s dětmi

Oslavte Světový den vody s UNICEF a Kimberly-Clark Professional a zjistěte, jakou roli hraje hygiena v lidských životech.


Srdečně vás zveme v sobotu 22. března 2014 od 10 do 18 hodin do dolní části Václavského náměstí v Praze, kde připravujeme v rámci Světového dne vody interaktivní výstavu o životě bez hygieny a netradiční kavárnu, kde bude podávána káva Tchibo Privat Kaffee a hosté budou místo na židlích sedět na designových toaletních mísách značky Roca. Přijďte si vyrobit své vlastní mýdlo, proběhnout se s kanystrem na hlavě nebo se i s dětmi zapojit do pestrého programu v podobě soutěží a interaktivních her.

Součástí dne bude také odpolední koncert, během kterého se Vám představí zpěvák David Deyl, zpěvačka Olga Lounová, Christina Johnston, Genny Ciatti, Bori Dušíková, Madalena Joao, dětské soubory Vonička, Lučinka a Dětský Balet Praha Veroniky Zítkové. Akcí Vás provede moderátor Karel Voříšek.

Za příspěvek v hodnotě 50 Kč, kterým veřejnost podpoří programy pomoci UNICEF, obdrží hosté vstupenku na výstavu, odpolední koncert a budou moci ochutnat prémiové kávy z řady Tchibo Privat Kaffee či jiné občerstvení zdarma.



Tagy: den vody, UNICEF


Přidej komentář